IZJAVA O PRIVATNOSTI
DNEVNA DOZA BILJAKA, obrt za marketing, dizajn i usluge, vl. Leon Božić, kao voditelj obrade podataka web trgovine dnevnadozabiljaka.com, obvezuje se zaštititi osobne podatke svojih kupaca, na način da prikuplja samo nužne podatke o kupcima/korisnicima naše web stranice koji su potrebni za ispunjenje naših obveza; informira kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka, redovito daje kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za slanje novosti i obavještavanje o novim uslugama i proizvodima. DNEVNA DOZA BILJAKA, vl. Leon Božić i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.
Kontakt osoba kojoj se možete obratiti u vezi zaštite osobnih podataka u tvrtki Dnevna doza biljaka je Leon Božić. Upite i zahtjeve možete poslati na e-mail info@dnevnadozabiljaka.com ili pisanim putem na adresu
tvrtke: Dnevna doza biljaka, vl. Leon Božić, Marice Barić 3, 10000 Zagreb.
 
Podatci koje prikupljamo prilikom vaše narudžbe na web trgovini dnevnadozabiljaka.com su sljedeći: ime i prezime, adresa, broj telefona i e-mail adresa. Ovi podatci potrebni su nam kako bismo vam mogli isporučiti naručene proizvode ili vas
kontaktirati (e-mail, broj telefona) u vezi vaše narudžbe i dostave. Ove podatke prosljeđujemo kurirskoj službi HP Express u svrhu slanja pošiljaka. Podatci o narudžbama čuvaju se u sustavu Wix Stores na našem web poslužitelju. Izjave o privatnosti naših partnera možete pročitati na njihovim web stranicama 
Unošenjem vaših podataka u obrazac za narudžbu proizvoda dajete svoj pristanak za korištenje navedenih podataka u svrhu slanja naručenih proizvoda na vašu adresu putem gore navedene dostavne službe.
Vaše osobne podatke prikupljamo i na druge načine, neovisno od web narudžbe:
• kada pregledavate naš online sadržaj putem kolačića (informacije o kolačićima možete pročitati na linku kolačići)
• putem društvenih medija – javno dostupne podatke ili podatke koje nam šaljete putem Facebook i Instagram poruka – ove podatke ne pohranjujemo, već ih samo koristimo kako bismo vam odgovorili na upit
•  Izuzev navedenog, osobne podatke prikupljamo samo kada nam ih vi sami stavite na raspolaganje npr. slanjem elektroničke pošte kada nas kontaktirate za neki upit.Ove podatke brišemo nakon što smo vam odgovorili na upit.
Kao i kod svih web-stranica, kada se pristupa našim web-stranicama naš web poslužitelj privremeno pohranjuje naziv domene ili IP adresu računala koje pristupa, kao i datum pristupa, upite o datotekama od strane posjetitelja web- stranice (ime datoteke i odgovarajući cjeloviti podatci o internet adresi), http ili https povratni kod, vrstu preglednika i veličinu datoteka
prenesenih tijekom posjeta. Kada koristite našu web stranicu mi možemo pohraniti podatke iz različitih sigurnosnih razloga. Takvi podaci mogu uključivati naziv Vašeg davatelja internetskih usluga, Internet stranicu preko koje ste se povezali na našu stranicu, internetske stranice koje ste posjetili s naše stranice te Vašu IP adresu. Ti podaci bi mogli voditi k Vašoj identifikaciji, no mi ih za to ne koristimo.
Ova web-stranica koristi Google Universal Analytics, aktivnost web-analize od strane društva Google Inc., 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, United States („Google“) sa svrhom analize njenog korištenja.
Informacije koje Google prikupi u vezi s Vašim korištenjem ove web-stranice (npr. polazni URL, web-pretraživač koji ste koristili, Vaše postavke jezika, Vaš računalni sustav koji ste koristili ili razlučivost prikaza) prenose se na Google-ov server u Sjedinjenim Američkim Državama, tamo se pohranjuju, analiziraju te se rezultat nama stavlja na raspolaganje u anonimnom obliku.
Google je certificiran u vezi s EU-US Privacy Shield tako da se na obradu podataka od strane Googlea primjenjuje odgovarajuća razina zaštite
podataka. Za daljnje informacije o Google Analytics molimo pogledajte Uvjete korištenja Google Analytics, Osnove sigurnosti i zaštite podataka od Google Analytics kao i Googleovu Izjavu o zaštiti podataka.
Vaša prava
U svakom trenutku možete ostvariti pravo na pristup svojim osobnim podacima, tj. pravo dobiti od nas potvrdu obrađuju li se osobni podaci koji se na vas odnose, te ako se takvi osobni podaci obrađuju, pristup svojim osobnim podacima, uključujući pravo na kopiju istih. Vaše osobno pravo jest da bilo kada, bez obrazloženja i posljedica, zahtijevate da tvrtka DNEVNA DOZA BILJAKA, vl. Leon Božić dopuni, ispravi, ograniči upotrebu ili prestane upotrebljavati i izbriše Vaše
osobne podatke ranije dane temeljem privole. Povlačenje privole ne utječe na zakonitost obrade koja se odvijala do tog trenutka.
Za izmjenu podataka ili brisanje vaših podataka iz naših evidencija te za druge specifične situacije, samo nam pošaljite email s tekstom konkretnog zahtjeva na info@dnevnadozabiljaka.com ili pisanim putem na adresu tvrtke: Dnevna doza biljaka, vl. Leon Božić, Marice Barić 3, 10000 Zagreb.
Ako smatrate da se vaši osobni podaci prikupljaju ili koriste na način suprotan važećim propisima, imate pravo uložiti pritužbu Agenciji za zaštitu osobnih podataka, Martićeva ulica 14, 10 000 Zagreb.
Mjerodavno pravo
Za sva pitanja koja se odnose na ova pravila privatnosti mjerodavno je hrvatsko pravo. Ova pravila stupaju na snagu 28. 8. 2019. godine. Ukoliko imate dodatnih pitanja ili nedoumica u vezi prikupljanja osobnih podataka slobodno nam se obratite!
FOLLOW US:

Dnevna doza biljaka

  • Instagram - White Circle
  • Facebook Clean

Kote Living

  • Instagram
  • Facebook