Tillandsia andreana + himmeli

180,00kn250,00kn

In Stock

Tillandsia andreana nova je zračna biljka u našoj ponudi, a volimo je zbog njenih dugih i tankih zelenih listova te zbog cvijeta narančaste boje. Potječe iz Kolumbije, voli puno indirektne svjetlosti, prozračnost i prskanje 3-4 puta tjedno. Tillandsia andreana dolazi bez cvijeta, ali uz pravilnu njegu procvjetat će i kod vas.

  • Tillandsia andreana odlično izgleda u himmeliju Diamond M i Drop M
  • Himmeli je vaš novi simbol sreće i blagostanja – dok ga slažete razmišljajte o onome na čemu ste zahvalni
  • Sastavljanje himmelija traje svega 15 minuta.
  • Sadržaj kutije: biljka, himmeli, upute za sastavljanje himmelija (hrv. i eng.), upute za održavanje biljke (hrv. i eng.).
Očisti
SKU: 0002-2 Kategorije: ,

UPUTE ZA ODRŽAVANJE
Zračne biljke roda Tillandsia biljke su koje rastu bez zemlje, a u prirodnom staništu iz zraka uzimaju nutrijente i vlagu. U vašem domu Tilandsiji osigurajte svijetlo i prozračno mjesto, a prskajte je po potrebi običnom vodom.
Preko ljeta prskajte je češće nego zimi, ali pripazite na centralno grijanje i klima uređaje koji isušuju zrak. Prilagodite prskanje uvjetima svog doma.
Jednom mjesečno biljku možete naopačke do pola uroniti u običnu vodu na 5-10 minuta te je zatim dobro otresti i pripaziti da se voda ne uvuče u korijen lista.

Napomena: fotografija je simbolična. Svaka biljka individualan je primjerak i razlikuje se od ostalih.

Dizajn

Diamond, Drop, Mini Diamond Duo

Veličina

S, M, L

Dimenzije

Himmeli S: 10×16 cm
Himmeli M: 15×23 cm
Himmeli L: 20×33 cm
Himmeli Mini Diamond Duo: 9×9 cm

Dodatno:

Himmeli su ručno izrađeni od mesinga.
Na mesingu se s vremenom može pojaviti patina koju se može vrlo lako očistiti željeznom vunom ili sličnim materijalom. Kako biste usporili stvaranje patine, biljke prskajte izvan himmelija.
Himmeli nije igračka. Držati podalje od djece mlađe od 3 godine radi opasnosti od ozljeđivanja i gušenja.