Tillandsia xerographica + himmeli Diamond L – Dnevna doza biljaka | Kote Himmeli

Tillandsia xerographica + himmeli Diamond L

60,00  (452,07 kn)

Tillandsia xerographica ne treba posebno predstavljanje – riječ je o kraljici zračnih biljaka, jednoj od najvećih u ovom rodu biljaka.

  • Naše T. Xerographice promjera su 15 cm, ali još će rasti.
  • Ovo je dugovječna biljka koja će uživati u svijetlim i prozračnim prostorima, a ako se brinete o njoj, nagradit će vas visokim cvijetom svijetlo-ružičaste boje koja će prekrasno izgledati uz njene listove sive i mint zelene boje.
  • Tillandsia xerographica dostupna je samo uz himmeli Diamond L može joj služiti kao prekrasni stalak za vaš stol ili policu.
  • Osigurajte joj puno indirektne svjetlosti na prozračnom mjestu, a prskajte je 1-3 puta tjedno. 
  • Sadržaj kutije: biljka, himmeli, upute za sastavljanje himmelija (hrv. i eng.), upute za održavanje biljke (hrv. i eng.) plastični konac

Description

UPUTE ZA ODRŽAVANJE
Zračne biljke roda Tillandsia biljke su koje rastu bez zemlje, a u prirodnom staništu iz zraka uzimaju nutrijente i vlagu. U vašem domu tilandsiji osigurajte svijetlo i prozračno mjesto, a prskajte je po potrebi običnom vodom.
Preko ljeta prskajte je češće nego zimi, ali pripazite na centralno grijanje i klima uređaje koji isušuju zrak. Prilagodite prskanje uvjetima svog doma.
Jednom mjesečno biljku možete naopačke do pola uroniti u običnu vodu na 5-10 minuta te je zatim dobro otresti i pripaziti da se voda ne uvuče u korijen lista.

Napomena: fotografija je simbolična. Svaka biljka individualan je primjerak i razlikuje se od ostalih.

Povezani proizvodi