USLUGE

Connect with plants
Uređenje interijera i održavanje biljaka

U urbanim sredinama svima nedostaje dodir zelenila i prirode, kao i osjećaj mira i produktivnosti kojeg biljke uzrokuju u nama.

Poslovnim zgradama, uredima, eventima i ostalim prostorima često nedostaje zelenila - kontaktirajte nas kako bismo vas zbližili s biljkama.

Ako za sebe mislite da nemate "zeleni prst" za biljke, nudimo i uslugu održavanja kako bi vaši zeleni ljubimci uvijek bili zdravi i prekrasni.

1/15
1/15
Edukativne radionice

U radu s biljkama bude se optimizam i razigranost. Neovisno o spolu, godinama, profesiji ili prethodnom znanju o biljkama, na našim radionicama uživaju svi.

 

Vjerujemo da su znanje i kreativnost partneri, a upravo zbog toga pazimo da je dio svake radionice posvećen educiranju polaznika o suživotu s biljkama.

Istovremeno polaznike potičemo da se kreativno izraze, oslobode maštu i dobro provedu.

Za vaš festival, team building ili event možemo organizirati i provesti radionicu koja će odgovarati publici.

Suradnje

Dnevna doza biljaka ostvarila je uspješne suradnje s brandovima poput Vrtnog centra Flora, Jana, Gorenje Hrvatska, InDizajn s Mirjanom Mikulec, Römerquelle, Podravka Hrvatska, Authentic Beauty Concept, Knjižara Dominović, Planetopija, Urban Jungle Blog, Međunarodna vrtna izložba Floraart,  Aquatic Design, Design District Zagreb, Jysk i drugima.

1/6
FOLLOW US:

Dnevna doza biljaka

  • Instagram - White Circle
  • Facebook Clean

Kote Living

  • Instagram
  • Facebook