Izrada terarija – Dnevna doza biljaka | Kote Himmeli

Izrada terarija

Izrada terarija

Ekosustav u zatvorenom

DSC_4516

Terarij je zatvorena posuda koja sadrži supstrat i biljke, a namijenjena je uzgoju biljaka te u bilo kojem trenutku može biti otvorena kako bi im se pristupilo. Samoodrživi terarij manji je terarij zatvorenog tipa uz koji je briga o biljkama minimalizirana što ga čini idealnim zelenim detaljem za ljubitelje biljaka koji se ne žele ili ne mogu brinuti oko zalijevanja. I super su moderna verzija housewarming poklona.

Jednom u nekoliko mjeseci terarij je potrebno otvoriti, poprskati destiliranom vodom i orezati biljke te ga ponovno zatvoriti, a drži ga se izvan dosega direktne sunčeve svjetlosti i drugih izvora topline poput radijatora. Naši ručno i stručno izrađeni terariji dostupni su uz narudžbu čak i u velikim količinama.

Terariji većih dimenzija (fotografija iznad i ispod) ili hi-tech terarij s ugrađenom rasvjetom za uzgoj i sustavom prskanja savršeni su detalj za uredske prostore i izvor zabave za zaposlenike.

DSC_2879
DSC_4329

U našoj ponudi možete pronaći i hi-tech dizajnerski terarij koji se pametno brine o biljkama bez puno intervencije, a osigurali smo i uslugu uređenja i održavanja ovog odličnog terarija.

Do you have other plants tonight?