O nama – Dnevna doza biljaka | Kote Himmeli

Dnevna doza biljaka | Kote Himmeli

O nama

#dnevnadozabiljaka

Dnevna doza biljaka donosi ljubav prema biljkama u betonske džungle Hrvatske i regije okupljajući sve zaljubljenike u biljke, ali i onih koji tek razmišljaju o suživotu s lisnatim ljubimcima.

​Zeleni kolektiv DDB-a čine Tomislav Štrkalj i Leon Božić, zaljubljenici u biljke s misijom širenja popularnosti biljaka među svima, neovisno o dobi, spolu, zanimanju ili mjestu života.

Na raspolaganju smo vam na Instagramu i Facebooku te na našoj mail adresi.

Javite nam ako imate kakvih pitanja ili jednostavno želite pričati o biljkama.

Foto: Matea Vrčković

PITANJA I ODGOVORI

Koji su uvjeti poštarine?

Poštarina za Kote proizvode je besplatna, a pakete šaljemo ponedjeljkom i utorkom. Paket na adresu stiže u roku 1-3 radna dana.
Ukoliko je uplata izvršena do 12:00 sati, a odabrali ste kurirsku službu Paket 24, pošiljku šaljemo isti dan te je na vašoj adresi sljedeći dan. Ukoliko je plaćeno nakon 13:00, pošiljku ćemo poslati idući radni dan. Cijena ovakve poštarine je 35 kuna, a dostava je do 20:00 sati idući radni dan.
Ako ne želite čekati dostavu, paket je moguće preuzeti i na našoj adresi u Zagrebu. Slobodno nam se obratite mailom ako ste se odlučili za tu opciju.

Kako bismo zaštitili biljke, narudžbe primljene u petak poslat ćemo prvi sljedeći radni dan.

 

Povrat proizvoda i novca

U slučaju bilo kakvih poteškoća, javite nam se na adresu info@dnevnadozabiljaka.com kako bismo provjerili što je pošlo po krivu. O eventualnim problemima s biljkama potrebno nas je obavijestiti u roku 24 sata od primitka biljke.

 

Veleprodaja i poslovni pokloni

Ako želite Kote proizvode uvrstiti u ponudu svog prodajnog mjesta, slobodno nam se obratite.
Kote proizvodi sviđaju vam se kao pokloni za vaše poslovne partnere? Pišite nam na info@dnevnadozabiljaka.com.

Želim urediti svoj prostor biljkama, kako mi možete pomoći?

Dnevna doza biljaka pruža uslugu uređenja interijera i eksterijera biljkama, neovisno o tipu prostora (privatni ili poslovni prostor – uredi, izlozi, poslovnice, čekaonice, terase, balkoni i sl.). Nakon prvotnog sastanka izdajemo neobvezujuću ponudu. U slučaju prihvaćanja ponude, krećemo s radovima i u vaš prostor donosimo biljke koje mu nedostaju.

 

Želim vašu biljnu radionicu na svojem eventu/festivalu/teambuildingu. Kakve radionice imate u ponudi?

Svaka je radionica posebna i po nečemu se razlikuje od prethodne. Sadržaj i temu prilagođujemo ovisno o prirodi eventa, festivala ili budućim polaznicima radionice.
Čekamo vas na info@dnevnadozabiljaka.com gdje možemo dogovoriti tip radionice koji će vam najviše odgovarati.

 

Press i suradnje

Za bilo kakve press ili marketinške upite, slobodno nas kontaktirajte na info@dnevnadozabiljaka.com.